ISO 27001

Informatiebeveiliging is voor elk bedrijf van groot belang. De ISO 27001 is hiervoor een internationale Code en een best-practice dat gebruikt kan worden om de informatiebeveiliging van een organisatie in te richten. Met de professionele begeleiding van onze certificeringsexperts ondersteunen we jullie bij het doorvertalen van de diverse punten uit de norm naar jullie organisatie zoals vereist door de ISO 27001 en zorgen er met jullie voor dat de organisatie klaar gestoomd wordt voor een certificatie voor deze norm!

Kies met onze variabele ondersteuningspakketten voor hét pakket dat het beste aansluit bij jullie wensen t.a.v. budget, doorlooptijd en hoeveelheid ondersteuning. En de ISO 27001 is met anderhalve dag extra ondersteuning ook uit te breiden met de NEN 7510 implementatie. Hieronder staan de verschillende standaard opties die daarvoor mogelijk zijn, prijzen zijn ex. btw. In deze opties zijn we uitgegaan van een organisatie van circa 25 fte en een standaard scope. Graag de zekerheid van een certificering? Kies dan ons SAMEN of MEER pakket en vraag vandaag een offerte aan!

Implementatie HULP

Tijdsbesteding door de organisatie zelf
Gemiddeld

In dit pakket maken we een start en zetten we samen de eerste stappen van een implementatie traject. We ondersteunen bij het maken van keuzes t.a.v. de reikwijdte van de scope voor het te implementeren ISMS te bepalen, wordt er gezamenlijk een risicoanalyse uitgevoerd, de Verklaring van Toepasselijkheid opgesteld en met elkaar de eerste stappen genomen in het behandelplan. Ook verstrekken we jullie de set met templates die AuditConnect ontwikkeld heeft aan de hand van de jarenlange ervaring bij deze implementatie trajecten zodat jullie deze kunnen gebruiken voor de verdere stappen in het implementatieproject.

Implementatie SAMEN

Tijdsbesteding door de organisatie zelf
Minder

Begeleiding gedurende een totaal implementatietraject van de ISO 27001. Na de kennismaking en inventarisatie van de huidige situatie van de organisatie waarin de ISO 27001 gaat worden geïmplementeerd, ondersteunen we jullie bij alle grote stappen in het implementatie proces alsmede de voortgang, om dit met elkaar tot een goede afronding te brengen zodanig dat opgegaan kan worden voor certificering.

Implementatie MEER

Tijdsbesteding door de organisatie zelf
Laag

Onze implementatie begeleider ontzorgt jullie bij de implementatie van de ISO 27001 door intensieve, stap voor stap ondersteuning te geven van de start van het implementatietraject, t.a.v. het behandelplan en alle keuzes die hierin gemaakt moeten worden. Verder zal met de Security Officer alle de benodigde documentatie opgesteld worden conform de norm-eis, de interne audits en directie beoordeling gezamenlijk uitgevoerd worden om ervoor te zorgen dat we met elkaar de organisatie klaarmaken voor certificatie voor deze norm!

AuditConnect werkt onder andere voor de volgende bedrijven:
logo ActuIT - referentie ActuIT - AuditConnect Logo Axxerion - Axxerion - AuditConnect Logo Berkman Trading - Berkman Trading - AuditConnect logo Capgemini - referentie Capgemini - AuditConnect logo Connexys - referentie Connexys - AuditConnect Logo Gemeente Almere - Gemeente Almere - Privacy Audit - AuditConnect Gemeente Borne - Gemeente Borne - AuditConnect Gemeente Rotterdam - Gemeente Rotterdam - AuditConnect Logo HR2day - HR2day - AuditConnect INERGY - INERGY - AuditConnect logo BranchSolutions - ISAE 3402 voor BranchSolutions (ACF Software) - AuditConnect logo bosworX - ISAE 3402 voor bosworX ICT - AuditConnect Logo ITON - ITON - AuditConnect Logo Jouw Omgeving - Jouw Omgeving B.V. - AuditConnect Ministerie van Veiligheid en Justitie over GCOS - Ministerie van Veiligheid en Justitie over GCOS - AuditConnect Logo Mirabeau - Mirabeau - AuditConnect logo Caresharing - NEN7510 Caresharing - AuditConnect Logo Parnassia - Parnassia Groepp - AuditConnect Logo Progress - Progress - AuditConnect Logo RID De Liemers - RID De Liemers - AuditConnect logo RoutIT - referentie RoutIT - AuditConnect logo Salure - Salure - AuditConnect logo Stichting Gerrit - Stichting Gerrit (ISO 27001 implementatie) - AuditConnect logo UNI-learning - UNI-Learning - AuditConnect logo UNIT4 - ISAE 3402 voor UNIT4 - AuditConnect VSV Noorderpoort - VSV Noorderpoort - AuditConnect