IT audits - Pre-audit - AuditConnect

Wat is een Pre-audit?

Met een pre-audit brengen we in kaart in hoeverre uw organisatie voldoet aan bepaalde normen. AuditConnect doet dit voor een brede groep audits, bijvoorbeeld NEN 27001 (Informatiebeveiliging), NEN 7510/11 (Informatiebeveiliging in de zorg) en NEN 20000 (Service Management) en NEN 22301 (Continuïteitsaudit).

De uitkomsten van onze pre-audit vormen de basis voor uw verbetertraject: ‘Wat moet er nog gebeuren om te voldoen aan de norm?'

Ook kunt u na onze pre-audit beter inschatten of daadwerkelijke certificering een haalbare kaart is. Hiermee voorkomt u onnodige kosten.

Pre-audit aanvragen?

Wilt u een pre-audit aanvragen of advies over dit traject? Neem contact op, bel 055-3010100 of mail info@auditconnect.nl en we kijken graag samen met u vrijblijvend naar de mogelijkheden en oplossingen.

Wij kunnen naast de genoemde pre-audits nog veel meer voor u betekenen. Zoals het uitvoeren van gegevens- en bestandsaudits, privacy audits in het kader van de Wet bescherming persoonsgegevens en due dilligence (overname) onderzoeken.

AuditConnect en de pre-audit

AuditConnect biedt experts die op korte termijn, professioneel, duidelijke en betaalbare audits kunnen uitvoeren. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Organisatie van Register EDP-auditors (NOREA). Bij een IT-audit beoordelen wij een deel van, of zelfs de complete automatisering binnen uw organisatie en de organisatie van uw automatisering. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

AuditConnect adviseert uw bedrijf graag over de kwaliteit van uw ICT. Hierbij kunt u denken aan onder andere betrouwbaarheid, beschikbaarheid en integriteit. In een algemene ICT-audit voeren wij in een kort tijdsbestek een deskundig, onpartijdig en onafhankelijk onderzoek uit. Zo houden wij uw organisatie een spiegel voor op het gebied van automatisering en bieden we u de instrumenten voor betere prestaties. Een investering die zichzelf terugverdient.

Audit trainingen

Wij geven ook standaard en maatwerk trainingen op het gebied van audits. Hierin leren deelnemers via hands-on oefeningen de essentials van de IT-audit en de werking van de verschillende onderdelen van IT-governance.

Onze uitgebreide praktijkervaring heeft geresulteerd in een programma met de essentiële onderdelen van de IT-audit. De deelnemer is bijvoorbeeld na de training IT-audit Essentials in staat om zelfstandig een IT-audit uit te voeren en te analyseren wanneer een EDP-auditor moet worden ingeschakeld.

Interesse of vragen met betrekking tot een training?

Klik hier voor meer informatie over ons trainingen aanbod of specifiek over de IT-Audit Essentials training. Of neem vrijblijvend contact op met onze trainer Mischa van der Vliet op m.vandervliet@auditconnect.nl of bel ons op 055-3010100.

We helpen u graag met een passend advies!

AuditConnect werkt onder andere voor de volgende bedrijven:

logo ActuIT - referentie ActuIT - AuditConnect
Logo Axxerion - Axxerion - AuditConnect
Logo Berkman Trading - Berkman Trading - AuditConnect
logo Connexys - referentie Connexys - AuditConnect
Logo Gemeente Almere - Gemeente Almere - Privacy Audit - AuditConnect
Gemeente Borne - Gemeente Borne - AuditConnect
Gemeente Rotterdam - Gemeente Rotterdam - AuditConnect
Logo HR2day - HR2day - AuditConnect
INERGY - INERGY - AuditConnect
logo BranchSolutions - ISAE 3402 voor BranchSolutions (ACF Software) - AuditConnect
logo bosworX - ISAE 3402 voor bosworX ICT - AuditConnect
Logo Jouw Omgeving - Jouw Omgeving B.V. - AuditConnect
Ministerie van Veiligheid en Justitie over GCOS - Ministerie van Veiligheid en Justitie over GCOS - AuditConnect
logo Caresharing - NEN7510 Caresharing - AuditConnect
Logo Parnassia - Parnassia Groepp - AuditConnect
Logo Progress - Progress - AuditConnect
logo Salure - Salure - AuditConnect
logo Stichting Gerrit - Stichting Gerrit (ISO 27001 implementatie) - AuditConnect
logo UNI-learning - UNI-Learning - AuditConnect
logo UNIT4 - ISAE 3402 voor UNIT4 - AuditConnect
VSV Noorderpoort - VSV Noorderpoort - AuditConnect

Meer referenties Cases / referenties - AuditConnect