5-daagse ISO 27001 Auditor Training

Deze ISO 27001 Auditor training is opgesteld voor mensen die als ISO 27001-auditor (of NEN 7510-auditor) aan de slag willen gaan. De training is ook geschikt voor mensen die de norm ISO 27001 vanuit een audit-perspectief willen leren kennen, bijvoorbeeld om deze beter te kunnen implementeren.

De training gaat in op alle aspecten van audits. Dat wil zeggen: het diepgaand begrijpen van alle normeisen, het omgaan met klanten tijdens een audit en het aan de hand van goede vragen bepalen of een managementsysteem voor informatiebeveiliging aan alle eisen voldoet en doeltreffend geïmplementeerd is. Ook is er aandacht voor de wijze waarop een certificatie-instelling tijdens een certificatie-audit naar het managementsysteem kijkt.

De ISO 27001 auditor training is gebaseerd op twee belangrijke uitgangspunten:

▪ Een goede ISO 27001-audit kan alleen maar uitgevoerd worden door een auditor die de norm goed begrijpt;

▪ Een goede ISO 27001-audit kan alleen maar uitgevoerd worden door een auditor die goede vragen kan stellen.

Tijdens de training ontvang je een uitgebreid werkboek met 130 uitdagende opdrachten die tijdens de training in ‘blokken’ moeten worden uitgevoerd. De opdrachten worden meteen daarna besproken. Na afloop van de training vormt het werkboek een waardevol persoonlijk document dat je misschien nog af en toe eens zal raadplegen in praktijksituaties.

Examen en Certificaat

Op de laatste dag sluiten we af met een schriftelijk examen dat uit open vragen bestaat. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een auditor certificaat met daarop vermeld dat het om een 5-daagse training ging.

Benodigde voorkennis

Om de training te kunnen volgen, hoef je niet over audit ervaring te beschikken. Wel is het noodzakelijk om enige voorkennis te hebben van de inhoud en het doel van de norm ISO 27001. Als je deze voorkennis niet hebt, dan is het raadzaam om vooraf het Handboek ISO 27001 te lezen (o.a. te koop via Bol.com).

Kosten, locatie, inschrijving

De ISO 27001 Auditor training duurt vijf dagen en vindt i.v.m. de Coronarichtlijnen momenteel grotendeel remote plaats, alleen de laatste dag (examen dag) is op ons kantoor in Apeldoorn. De training wordt in het Nederlands gegeven en afgesloten met een examen. De kosten bedragen € 2.250,- excl. btw, inclusief een theorie- en training werkboek. .

De training wordt een aantal keren per jaar gegeven. Er staat een training gepland voor het nieuwe jaar en wel in de week van 25-01-2021. Informeer bij ons naar de exacte data. Inschrijven kan hier.

Wilt u meer inhoudelijke informatie over deze opleiding of wilt u deze training met meerdere collega’s volgen? We bieden onze opleidingen zowel in-company als op een buitenlocatie aan. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie.

Heeft u interesse in een opleiding of vragen hierover, neem dan vrijblijvend contact op. Mail naar info@auditconnect.nl of bel ons 055-3010100. We helpen graag met een passend advies.

Programma

Hieronder zie je het programma van de training. Soms is het mogelijk om de training in vijf achtereenvolgende dagen te geven, soms zullen er één of meer rustdagen tussen zitten. De rustdagen kunnen worden benut om het Handboek ISO 27001 (nogmaals) door te nemen als voorbereiding op de rest van de training.

Download hier de brochure

AuditConnect werkt onder andere voor de volgende bedrijven:
logo ActuIT - referentie ActuIT - AuditConnect Logo Axxerion - Axxerion - AuditConnect Logo Berkman Trading - Berkman Trading - AuditConnect logo Capgemini - referentie Capgemini - AuditConnect logo Connexys - referentie Connexys - AuditConnect Logo Gemeente Almere - Gemeente Almere - Privacy Audit - AuditConnect Gemeente Borne - Gemeente Borne - AuditConnect Gemeente Rotterdam - Gemeente Rotterdam - AuditConnect Logo HR2day - HR2day - AuditConnect INERGY - INERGY - AuditConnect logo BranchSolutions - ISAE 3402 voor BranchSolutions (ACF Software) - AuditConnect logo bosworX - ISAE 3402 voor bosworX ICT - AuditConnect Logo ITON - ITON - AuditConnect Logo Jouw Omgeving - Jouw Omgeving B.V. - AuditConnect Ministerie van Veiligheid en Justitie over GCOS - Ministerie van Veiligheid en Justitie over GCOS - AuditConnect Logo Mirabeau - Mirabeau - AuditConnect logo Caresharing - NEN7510 Caresharing - AuditConnect Logo Parnassia - Parnassia Groepp - AuditConnect Logo Progress - Progress - AuditConnect Logo RID De Liemers - RID De Liemers - AuditConnect logo RoutIT - referentie RoutIT - AuditConnect logo Salure - Salure - AuditConnect logo Stichting Gerrit - Stichting Gerrit (ISO 27001 implementatie) - AuditConnect logo UNI-learning - UNI-Learning - AuditConnect logo UNIT4 - ISAE 3402 voor UNIT4 - AuditConnect VSV Noorderpoort - VSV Noorderpoort - AuditConnect